Op slechts 300 meter van het gezellige centrum van Mayrhofen ligt pension Sanna. De gratis skibus stopt hier praktisch voor de deu Op slechts 300 meter van het gezellige centrum van Mayrhofen ligt pension Sanna. De gratis skibus stopt hier praktisch voor de deu

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen
Pension Mayrhofen

Pension in centrum van Mayrhofen inclusief skipas

Op slechts 300 meter van het gezellige centrum van Mayrhofen ligt pension Sanna. De gratis skibus stopt hier praktisch voor de deur en de apres ski en restaurants liggen allemaal op loopafstand.

Wanneer je pension Sanna boekt is een skipas voor het Zillertal bij de prijs inbgereepen. Je verblijf hier is in een sfeervolle tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt. Het ontbijt wordt beneden in het restaurant geserveerd. Tegen een kleine toeslag kan je diner bijboeken. (BR>
De authentieke slaapkamer is ingericht met een tweepersoonbed en een zitje voor twee personen. Een derde bed kan eventueel bijgeplaatst worden.

  • € 459,00
  • 2,5-sterren Pension
  • 3 personen
Pension Sanna, Pension voor 3 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.