Ben je op zoek naar een gezellig famliehotel? Dan ben je in het pension van Gasthof Waldcafe aan het juiste adres! Bij dit gemoede Ben je op zoek naar een gezellig famliehotel? Dan ben je in het pension van Gasthof Waldcafe aan het juiste adres! Bij dit gemoede

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen
Pension Mayrhofen

Pension inclusief ontbijt, diner en skipas voor het Zillertal

Ben je op zoek naar een gezellig famliehotel? Dan ben je in het pension van Gasthof Waldcafe aan het juiste adres! Bij dit gemoedelijke pension wordt alles in werking gezet om je een heerlijke wintersport vakantie te laten beleven. En dat op slechts 5 minuten van het centrum van Mayrhofen.

Dit appartement boek je op basis van halfpension (ontbijt en diner zijn inclusief) en inclusief skipas voor het Zillertal!

Er zijn 1 persoonskamers, 2 persoonskamers, 3 persoonskamers en 4 persoonskamers beschikbaar bij Gasthof Waldcafe. Alle meerpersoonskamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed. Extra slaapplekken bestaan uit een slaapbank. Deze accommodatie wordt geroemd vanwege haar goede keuken!

  • € 579,00
  • 3-sterren Pension
  • 4 personen
Gasthof Waldcafe, Pension voor 4 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.