Ben je op zoek naar een rustig, maar toch centraal gelegen accommodatie in Mayrhofen? Dan is Pension Kreidl precies wat je zoekt. Ben je op zoek naar een rustig, maar toch centraal gelegen accommodatie in Mayrhofen? Dan is Pension Kreidl precies wat je zoekt.

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen
Pension Mayrhofen

Pension Mayrhofen inclusief skipas op centrale locatie

Ben je op zoek naar een rustig, maar toch centraal gelegen accommodatie in Mayrhofen? Dan is Pension Kreidl precies wat je zoekt. Ingeklemd tussen het bruizende centrum van en skilift van Mayrhofen vindt je dit authentieke pension in landelijke stijl.

Je boekt pension Kreidl op basis van logies en ontbijt, inclusief een skipas voor het Zillertal.

Er zijn kamers beschikbaar voor 1, 2 of 3 personen. Alle kamers zijn voorzien van bed(den), televisie, baskmaer met douche en toilet en een balkon met magnifiek uitzicht over de bergen. Voor de accommodatie is voldoende parkeergelegenheid. De skibus stopt praktisch voor de deur, waardoor je de auto je hele vakantie kan laten staan.

  • € 489,00
  • 0-sterren Pension
  • 1-3 personen
Pension Kreidl, Pension voor 1-3 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.