Pension Kumbischlhof is een kleinschalig gastenhuis op loopafstand van de skiliften van Mayrhofen. Zo hoef je niks te missen van d Pension Kumbischlhof is een kleinschalig gastenhuis op loopafstand van de skiliften van Mayrhofen. Zo hoef je niks te missen van d

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen
Pension Mayrhofen

Centraal gelegen gastenhuis inclusief skipas in Mayrhofen

Pension Kumbischlhof is een kleinschalig gastenhuis op loopafstand van de skiliften van Mayrhofen. Zo hoef je niks te missen van de activiteiten op de piste noch van de gezelligheid in het dorp.

De sfeervolle slaapkamers zijn traditioneel ingericht. Veel hout, donzen dekens en een warme sfeer kenmerken dit pension. Dankzij de slaapbank in de kamer, kan je met maimaal 3 personen op een kamer verblijven. Je ski's en skischoenen laat je beneden in de verwarmde skikelder.

Je verblijf in pension Kumbichlhof is op basis van logies en ontbijt. De skipassen zijn bij de prijs inbegrepen. Alle kamers in de pension zijn rookvrij. Een kinderbedje kan op de slaapkamer bijgezet worden.

  • € 549,00
  • 2,5-sterren Pension
  • personen
Pension Kumbichlhof, Pension voor  personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.