Gastenhuis Larchenheim ligt in het centrum van Mayrhofen. Alle gezellige apres ski barren en restaurants liggen op loopafstand. Ze Gastenhuis Larchenheim ligt in het centrum van Mayrhofen. Alle gezellige apres ski barren en restaurants liggen op loopafstand. Ze

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen
Pension Mayrhofen

Pension in het centrum inclusief skipas

Gastenhuis Larchenheim ligt in het centrum van Mayrhofen. Alle gezellige apres ski barren en restaurants liggen op loopafstand. Zelfs de skilift is lopend te bereiken.

De typische Tiroler inrichting brengt je direct in de wintersportstemming. En de zelfgebrouwen schnaps bij ontvangst, draagt daar nog eens extra aan bij. Dankzij de centrale ligging van dit pension sta je 's morgens als eerste op de piste. En 's avonds heb je de restaurants in de omgeving voor het uitkiezen.

Je boekt je verblijf bij gastenhuis Larchenheim op basis van logies met ontbijt. Skipassen voor het Zillertal zijn bij de prijs inbegrepen.

  • € 594,00
  • 2,5-sterren Pension
  • 2-3 personen
Pension Gastenhaus Larchenheim, Pension voor 2-3 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.