appartement Finkenberg zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Appartement Finkenberg - Aanbod van Nederlandse reisorganisaties

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Finkenberg. De zijn te boeken via Nederlandse reisorganisaties. Bijvoorbeeld Sunweb, Bizztravel, Belvilla en Vrij uit autovakanties.

  Appartement Finkenberg - Stockl
  4 personen vanaf 392,00 EUR.

  Stockl

  Mega ruim appartement in Finkenberg
  Op 300 meter van de skilift, in het centrum van Finkenberg bevindt zich appartement Stockl. Vanaf hier sta je binnen enkele minuten opdepiste van Finkenberg of Mayrhofen (slechts 3 km verderop).

  Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen. Er is een slaapkamers aanwezig en de slaapbank in de woonkamer biedt ook plaats aan twee personenen. Het zeer ruime appartement bevindt zich in een groot appartementencomplex op de eerste etage. Het appartement is gezellig en semi modern ingericht. De grote keuken beschikt over alle moderne appartuur en er is een skiberging met schoenverwarming in het complex aanwezig. Bij de woning is een gratis parkeerplaats voor een auto.

FAQ appartement Finkenberg

Hieronder staan de meest gestelde vragen over appartementen in Finkenberg.

Kan je ook een appartement in Finkenberg inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een appartement in Finkenberg inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van appartementen in Finkenberg inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle appartementen in Finkenberg inclusief skipas.


Appartement Finkenberg - snel zoeken

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van appartementen in Finkenberg. Zij helpen je om op eenvoudige wijze een appartement in Finkenberg boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare vakantiewoningen in deze periode. Op deze manier boek je direct bij de aanbieder van de accomodatie. Vaak zijn dit particulieren.

Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Finkenberg.
Booking.com

Vakantiewoning Finkenberg - drie tips

Onderstaande vakantiewoningen raden wij aan als je op zoek bent naar een appartement in Finkenberg.
Finkenberg Appartement - vier tips

In Finkenberg is er een ruim aanbof aan appartementen.Bij het zoeken van een appartement in Finkenberg kun je het beste op de volgende zaken letten:
 • Ligt het appartement in de nabijheid van het centrum van Finkenberg?
 • Is het appartement dichtbij de pistes van het skigebied van Finkenberg?
 • Is er een halte van de skibus in de nabije omgeving van het appartement?
 • Is het appartement in Finkenberg bereikbaar zonder sneeuwkettingen?