vakantiehuis Finkenberg zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Vakantiehuis Finkenberg

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Over het algemeen heb je in een vakantiehuis lekker veel privacy en lekker veel ruimte. Zo kun je na een dag hard skien of snowboarden genieten van de rust. De meeste vakantiehuizen en chalets bevinden zich aan de rand van het dorp.

Beschikbaar Vakantiehuis Finkenberg zoeken op datum

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Finkenberg.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een beschikbaar vakantiehuis in Finkenberg zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Finkenberg invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare vakantiehuizen in deze periode in Finkenberg.
Booking.com

Vakantiehuis Finkenberg - aanbod

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Finkenberg.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Finkenberg verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Finkenberg huren.

  Chalet Finkenberg - Vakantiehuis Oberhaus
  18 personen vanaf 1064,00 EUR.

  Vakantiehuis Oberhaus

  Traditioneel Oostenrijks vakantiehuis in Finkenberg
  Vakantiehuis Oberhaus is geschikt voor maximaal 18 personen (+ vier kinderen). De voormalige boerderij is landelijk gelegen, buiten het centrum van Finkenberg. Hierdoor ervaar je veel privacy. Na hevige sneeuwval kunnen sneeuwkettingen noodzakelijke zijn. De gratis skibus stopt voor de deur van het chalet.

  De vrijstaande boerderij beschikt over 8 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime volledig uitgeruste keuken met voldoende eetplaats en nog een aparte eetkamer / zitruimte. Deze accommodatie is perfect voor grote groepen familie of vrienden. Er is genoeg ruimte om gezamelijk tijd door te brengen, met de mogelijkheid om je even terug te trekken in een van de ruime slaapkamers. Het chalet is voorzien van skistalling met verwarming voor schoenen.