Net buiten het gezellige centrum van Mayrhofen, op loopafstand van de skilift (Penkenbahn) staat pension Brigitte Geisler. Dit lie Net buiten het gezellige centrum van Mayrhofen, op loopafstand van de skilift (Penkenbahn) staat pension Brigitte Geisler. Dit lie

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen
Pension Mayrhofen

Pension net buiten centrum incusief skipas.

Net buiten het gezellige centrum van Mayrhofen, op loopafstand van de skilift (Penkenbahn) staat pension Brigitte Geisler. Dit liefdevol ingerichte gastenhuis biedt kamer voor 1, 2 of 3 personen.

Je boekt pension Brigtte Geisler op basis van logies en ontbijt. Een skipas voor het Zillertal is bij je verblijf inbegrepen.

Alle kamers in dit gastenhuis zijn voorzien van een comfortabele bedden, een televisie en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Sommige kamers hebben tevens een balkon met prachtig uitzicht over de besneeuwden bergtoppen. Op verzoek kan er een babybedje op de slaapkamer geplaatst worden.

  • € 509,00
  • 2-sterren Pension
  • 2-3 personen
Pension Brigitte Geisler, Pension voor 2-3 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.