In moderne appartementencomplex Rosa zijn diverse appartementen beschikbaar. Er zijn kleine woningen die geschikt zijn voor 2 pers In moderne appartementencomplex Rosa zijn diverse appartementen beschikbaar. Er zijn kleine woningen die geschikt zijn voor 2 pers

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Vakantiewoning in modern appartementencomplex inclusief skipas

In moderne appartementencomplex Rosa zijn diverse appartementen beschikbaar. Er zijn kleine woningen die geschikt zijn voor 2 personen, maar ook grote appartementen waar wel 8 personen terecht komen.

Rosa ligt op een ideale plek. Pal naast de gezellige dorpskern, maar ook maar 600 meter verwijderd van de Penkenbahn. De gondel die wintersporters snel en comfortabel naar de top van het geweldige skigebied van Mayrhofen brengt.

Alle woningen zijn compleet uitgerust. En in het pand is Wifi en een skiberging met skischoendroger aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. Eventueel kan ook een elektrische auto hier worden opgeladen.

  • € 571
  • 3-sterren Appartement
  • 2-8 personen
Rosa, Appartement voor 2-8 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.