Op ongeveer een kilometer afstand van de skiliften Penken- en Ahornbahn vinden we de Martina Apartments. Een rustig gelegen, klein Op ongeveer een kilometer afstand van de skiliften Penken- en Ahornbahn vinden we de Martina Apartments. Een rustig gelegen, klein

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Ruime appartementen aan de rand van Mayrhofen

Op ongeveer een kilometer afstand van de skiliften Penken- en Ahornbahn vinden we de Martina Apartments. Een rustig gelegen, kleinschalig appartementencomplex waarin appartementen voor 6 personen te huur zijn.

In het appartement zijn drie slaapkamers, in elke staat een groot twee persoonsbed met goede matrassen. Verder is er een slim ingerichte keuken die van alle gemakken voorzien is. 4 pits fornuis (elektra), vaatwasser en koffie apparaat, het is er allemaal te vinden.

Het centrum van Mayrhofen is ongeveer 1,5 km lopen (ca 20 min). Hierdoor is het erg rustig in de nacht. Een aanrader voor iedereen die 's nachts graag goed slaapt.

  • € 411
  • 3-sterren Appartement
  • 6 personen
Martina, Appartement voor 6 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.