Op nog geen vijf minuten lopen vanaf het leuke centrum van Mayrhofen staat de Jagdhof. Hier kunnen wintersporters kiezen uit versc Op nog geen vijf minuten lopen vanaf het leuke centrum van Mayrhofen staat de Jagdhof. Hier kunnen wintersporters kiezen uit versc

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Mooie appartementen voor een goede prijs (incl. skipas)

Op nog geen vijf minuten lopen vanaf het leuke centrum van Mayrhofen staat de Jagdhof. Hier kunnen wintersporters kiezen uit verschillende 3-kamer appartementen. Geschikt voor:

  • 2 personen
  • 4 personen
  • 6 personen
  • 8 personen

De appartement zijn recent gebouwd en in erg goede staat. Misschien niet zo persoonlijk als bij een particulier. Maar wel keurig verzorgd. Vlak voor de deur stopt de gratis skibus, die in een paar minuten naar de gondel in Mayrhofen of Hippach rijdt. Echt een toplocatie, want in het gebouw bevinden zich ook nog een aantal verschillende sauna's. Ook de prijs is erg interessant. Dit appartement in Mayrhofen boek je inclusief skipas.

  • € 389
  • 4-sterren Appartement
  • 2-8 personen
Jagdhof, Appartement voor 2-8 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.