In Hotel Gluck Auf worden ook fijne appartementen verhuurd. Deze zijn ideaal voor families, want je boekt ze nclusief een 6-daagse In Hotel Gluck Auf worden ook fijne appartementen verhuurd. Deze zijn ideaal voor families, want je boekt ze nclusief een 6-daagse

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Vakantiewoning in het centrum van Mayrhofen.

In Hotel Gluck Auf worden ook fijne appartementen verhuurd. Deze zijn ideaal voor families, want je boekt ze nclusief een 6-daagse Zillertaler Superski Card, de skipas voor de hele regio. Het is trouwens ook mogelijk om dit appartement zonder liftkaart te boeken. Bijvoorbeeld wanneer je gaat winterwandelen.

In het appartement kan je er voor kiezen om zelf te koken, of om in het restaurant van het hotel aan te schuiven.En heb je geen zin om boodschappen te doen? Laat dan de boodschappen bezorgen door de gratis bezorgservice.

  • € 935,00
  • 3-sterren Appartement
  • personen
Garni Gluck auf, Appartement voor  personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.