Schuin tegenover de 'Bruck 'n Stadl', een van de meeste bekende apres ski bars in Mayrhofen, staat Haus Amor. Ook de skilift is ni Schuin tegenover de 'Bruck 'n Stadl', een van de meeste bekende apres ski bars in Mayrhofen, staat Haus Amor. Ook de skilift is ni

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Appartement midden in het centrum van Mayrhofen

Schuin tegenover de 'Bruck 'n Stadl', een van de meeste bekende apres ski bars in Mayrhofen, staat Haus Amor. Ook de skilift is niet ver van het gebouw verwijderd. Een kleinschalig, betaalbaar appartementencomplex met verschillende 2- en 3-kamer appartementen. De vakantiewoningen zijn eenvoudig, maar wel compleet ingericht. De slaapkamers zijn klein, maar schoon en fris.

Al met al een ideale plek voor wintersporters die van gezelligheid en apres ski houden. Je boekt Haus Amor trouwens inclusief skipas, wat behoorlijk voordelig is!

  • € 459
  • 3-sterren Appartement
  • 6 personen
Haus Amor, Appartement voor 6 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.