De vakantiewoningen van Geisler liggen zowat aan de piste. De skilift is 150 meter lopen (2-3 minuten), maar aan het einde van de De vakantiewoningen van Geisler liggen zowat aan de piste. De skilift is 150 meter lopen (2-3 minuten), maar aan het einde van de

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Appartement aan de piste. (inclusief skipas)

De vakantiewoningen van Geisler liggen zowat aan de piste. De skilift is 150 meter lopen (2-3 minuten), maar aan het einde van de dag, kan er tot aan het appartementencomplex afgedaald worden. 300 meter verderop begint het gezellige centrum van Mayrhofen vol apres ski, restaurants en leuke winkeltjes.

In het gebouw bevinden zich een aantal grote 3-kamer appartementen. Die bieden plaats aan 2 tot 6 personen. De keuken is gemoedelijk en volledig ingericht. Heb je een dag geen zin om te koken? Of misschien de hele week wel? Je kunt tegen bijbetaling ook mee eten in Hotel Brucke, dat vlak bij appartement Geisler ligt.

  • € 409
  • 4-sterren Appartement
  • personen
Geisler, Appartement voor  personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.