In het kleinschalige appartementencomplex 'Beletage' zijn 3- en 4-kamer appartementen te huur. De 3-kamer woningen bieden plaats a In het kleinschalige appartementencomplex 'Beletage' zijn 3- en 4-kamer appartementen te huur. De 3-kamer woningen bieden plaats a

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Appartementen voor 4 of 6 personen in Mayrhofen

In het kleinschalige appartementencomplex 'Beletage' zijn 3- en 4-kamer appartementen te huur. De 3-kamer woningen bieden plaats aan 4 personen, de 4-kamer variant aan 6 personen.

Het gebouw staat een klein stukje buiten het centrum van Mayrhofen waardoor het er erg rustig is. De skilift is trouwens niet ver weg. Nog geen 800 meter verderop. Deze recent gerenoveerde appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Mooi slaapkamers, een fijne badkamer en een vette woonkeuken met alles er op en eraan.

  • € 389,00
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen
Beletage, Appartement voor 6 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.