Op misschien wel de mooiste locatie in Mayrhofen. Pal naast de skilift 'Penkenbahn' staat het Alpenresort Thanner. Hier vinden we Op misschien wel de mooiste locatie in Mayrhofen. Pal naast de skilift 'Penkenbahn' staat het Alpenresort Thanner. Hier vinden we

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

Appartement bij de skilift in Mayrhofen.

Op misschien wel de mooiste locatie in Mayrhofen. Pal naast de skilift 'Penkenbahn' staat het Alpenresort Thanner. Hier vinden we de betere appartementen in het skigebied. Niet alleen de locatie is perfect (dichtbij de skilift en het dorp, de winkels, restaurants en apres ski), ook de inrichting is fijn.

Gasten kunnen kiezen uit drie varianten. Geschikt voor 2-6 personen en allemaal uitgerust met 2 slaapkamers. Een badkamer en een net ingericht keuken. Voor wellness liefhebbers zijn er in het resort een aantal sauna's. Liefhebbers van apres ski lopen zo het dorp in.

Een heel leuk appartement in Mayrhofen inclusief skipas!

  • € 369,00
  • 5-sterren Appartement
  • 4-6 personen
Alpenresort Thanner, Appartement voor 4-6 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.