Voorjaarsvakantie Mayrhofen - tips en informatie

Het zal niet mee vallen om op wintersport naar Mayrhofen te gaan in de voorjaarsvakantie. Met name voor de mensen in midden- en zuid-Nederland zal het lastig worden om een geschikt appartement, hotel of pension te vinden in Mayrhofen.

Bekijk de opties voor de voorjaarsvakantie Mayrhofen.

Data krokusvakantie 2017

De voorjaarsvakantie, die ook wel vaak krokus vakantie wordt genoemd, valt voor midden- en zuid Nederland tussen 25 februari 2015 en 5 maart 2017. Dit zijn precies de weken dat onzen zuider- en oosterburen ook vakantie hebben. Bovendien valt het ook nog eens gelijk met carnaval dit jaar.Appartement of hotel in Mayrhofen boeken in de voorjaarsvakantie

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Mayrhofen.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension zoeken.
Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode.


Andere mogelijkheden tijdens de voorjaarsvakantie Mayrhofen

Kan je geen geschikte accomodatie vinden voor de voorjaarsvakantie in Mayrhofen, bekijk dan de volgende mogelijkheden:

Naar Mayrhofen via Booking.com

Booking.com is een Nederlands bedrijf die hotels en appartement verhuurders overal op de wereld de mogelijkheid geeft om accomodatie aan te bieden. Zij hebben ook accomodaties in Mayrhofen in de voorjaarsvakantie beschikbaar. Naar Mayrhofen via Booking.com.

Onderstaande reisorganisaties bieden ook wintersport accomodaties in Oostenrijk aan. Maar daarvan is bij ons niet bekend of ze ook reizen naar Mayrhofen aanbieden. Wij raden aan om deze als laatste redmiddel te gebruiken.

Nederlandse touroperators met accomodaties in Mayrhofen

De volgende Nederlandse touroperators bieden appartementen en hotels in Mayrhofen aan. Mogelijk hebben zij nog beschikbaarheid voor de voorjaarsvakantie.

Voorjaarsvakantie in Mayrhofen via Interhome

Interhome is een grote internationale reisorganisatie met een groot aanbod van appartementen en vakantiehuizen. Zij hebben ook aanbod in Oostenrijk en zelfs in Mayrhofen. Hoewel ook via interhome de voorjaarsvakantie snel volgeboekt is, loont het wellicht wel de moeite om even een kijkje te nemen bij Interhome

Winter lastminute>