Skischool Mayrhofen zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Mayrhofen RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Mayrhofen

Ben je op zoek naar een skischool in Mayrhofen? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Mayrhofen een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Mayrhofen vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Mayrhofen. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Mayrhofen zelf boekt.

Skischool Mayrhofen - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Mayrhofen. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Alle Lestijden skischool Mayrhofen op een rijk

Voor skilessen voor kinderen en volwassenen ben je op de juiste plek bij skischool Mayrhofen. De tijden van de skilessen zijn doorgaans van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Als je kinderen in Mayrhofen op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skijuf of -meeste meelunchen.

De lestijden van orive skilessen bepaal je natuurlijk gewoon in overleg met de skischool.

De hier genoemde tijden van de skilessen van skischool Mayrhofen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Kosten skischool Mayrhofen

Hieronder staat een indicatie van de prijzen

Prijzen skiles Mayrhofen
  • 1 hele dag ski les: 69.- euro
  • 2 hele dagen ski les 129.-euro
  • 3 hele dagen ski les 159.-euro
  • 4 hele dagen ski les 169.-euro
  • 5 hele dagen ski les 179.-euro


Prijzen prive skiles

Hieronder staat een indicatie van de prijzen:
  • 2 uur prive ski les (ochtend of namiddag): ca. 155,- euro
  • 4 uur prive ski les (hele dag): ca. 255,- euro
Prijzen snowboardles skischool Mayrhofen De kosten van snowboardlessen bij de skischool in plaats zijn ongeveer:
  • 1 hele dag snowboard les 65.- euro
  • 2 hele dagen snowboard les (2 uur les per dag) 120.-euro
  • 3 hele dagen snowboard les (2 uur les per dag) 140.-euro
Dit zijn richtprijzen en slechts ter indicatie. Bekijk hier de meest actuele prijzen en pakketten.

Skiles Mayrhofen - Tips

Als je skilessen gaat zoeken / boeken in Mayrhofen hebben wij nog een aantal handige tips voor je.

Zorg voor goede skikleding
Deze tip geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zorg voor goede skikleding, die je warm en droog houdt. Tijdens de skilessen sta je regelmatig stil en kan je snel afkoelen. Zeker als het erg koud is. Zorg daarom voor kwalitatief goede skikleding. Belangrijk is dat je een warme ski jas en skibroek hebt, goede skihandschoenen of wanten en vergeet ook je thermokleding niet.

Bescherm je tegen de zon / sneeuw
Tijdens de wintersport kan de zon intensief schijnen. De intensiteit van de zon wordt nog eens versterkt door de sneeuw die de zonnestralen weerkaatst. Niet voor niets hebben wintersporters na afloop van hun vakantie een erg bruin gezicht. Vergeet daarom niet om je goed met zonnebrand in te smeren als je de piste op gaat. Minstens net zo belangrijk is dat je een goede ski zonnebril of een skibril (categorie 3 of 4) draagt. Het beste een skibril met meekleurende glazen, deze kan je zowel gebruiken als de zon schijnt als als het sneeuwt.

Draag een skihelm! Een skihelm is een absolute must als je gaat skien of snowboarden. Je kunt een helm huren, maar er zijn ook goedkope skihelmen te krijgen. Weet je zeker dat je de komende 5-7 op wintersport ga, koop dan een van de beste skihelm.

Voor kinderen kan je ook zeker overwegen om een rugbeschermer te kopen om hun rug te beschermen. Niet alleen voor als ze zelf vallen, maar ook voor het ongelukkige geval dat ze omver geskied of geboard worden. Skilessen online boeken bespaart geld
Als je online skiles boekt bij de skischool in Mayrhofen kan je flink besparen op de kosten van de lessen.

Blijf geduldig, of boek een prive skiles
Hou er rekening mee dat als jij of je kinderen een groepsles boeken, dat het niveau van de groep wordt aangepast aan de langzaamste van de groep. Dat betekent dat iedereen op elkaar wacht en dat de skileraar of skilerares geen afdalingen zal maken waarover twijfel bestaat of alle leerlingen dit wel aankunnen.

Wil je er toch meer uit halen. Boek dan een prive les. Dit geldt zowel voor skien als voor snowboarden.