Skiverhuur Mayrhofen handige informatie voor het huren van ski's in Mayrhofen + laagste PRIJS garantie. Skiverhuur Mayrhofen handige informatie voor het huren van ski's in Mayrhofen + laagste PRIJS garantie.
Ski's huren in Mayrhofen met tot 60% korting

Skiverhuur Mayrhofen - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Mayrhofen waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Mayrhofen - Hervis Mayrhofen Mitte

  Hervis Mayrhofen Mitte

  skiverhuur in Mayrhofen
  Einfahrt Mitte 433 ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Mayrhofen - Hervis Mayrhofen

  Hervis Mayrhofen

  skiverhuur in Mayrhofen
  Scheulingstrasse 389 ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Mayrhofen - Skiservice Center Hubert Kroll

  Skiservice Center Hubert Kroll

  skiverhuur in Mayrhofen
  Penken Bergstation | Mountain station ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Mayrhofen - SKI PRO AUSTRIA

  SKI PRO AUSTRIA

  skiverhuur in Mayrhofen
  Tuxerstrasse 714 ... lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Mayrhofen

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Mayrhofen. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Mayrhofen vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Mayrhofen aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Mayrhofen

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Mayrhofen. In Mayrhofen zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Mayrhofen kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

De snowboard huur bedraagt voor volwassenen zo'n 120 euro en voor de kids circa 85 euro.

Hou er rekening mee dat de hier benoemde prijzen enkel richtprijzen zijn en dat daar vanzelfsprekend geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Wat kost de skiverhuur Mayrhofen

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Mayrhofen.

Ski's huren Mayrhofen - tips

De medewerkers van de skiverhuur Mayrhofen kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Mayrhofen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Mayrhofen.

De winkel waar je ski's kunt huren in Mayrhofen is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, en de beste skibril.

En natuurlijk voor winterport kleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Mayrhofen in Nederland al reserveren.

Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting, Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is. Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren. Bekijk gewoon hun websites.