Het comfortabele 4-sterren Wohlfuhl Hotel Garni Robert is rustig gelegen, rond 200 m van het centrum van Mayrhofen vandaan. De Pen Het comfortabele 4-sterren Wohlfuhl Hotel Garni Robert is rustig gelegen, rond 200 m van het centrum van Mayrhofen vandaan. De Pen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Mayrhofen
Hotel Mayrhofen

Het comfortabele 4-sterren Wohlfuhl Hotel Garni Robert is rustig gelegen, rond 200 m van het centrum van Mayrhofen vandaan. De Penkenbahn bereikt u na ongeveer 1,1 km, de Ahornbahn na ongeveer 1,5 km en een skibushalte na rond 100 m. Het station van de Zillertalbahn bereikt u na rond 500 m. Een langlaufloipe en winterwandelwegen vindt u direct bij de accommodatie. Een restaurant ligt ongeveer 100 m verderop.

Het hotel beschikt over een ruime receptie met lounge en lift, Wi-Fi alsmede een bar met open haard en lounge en een gastenkoelkast, die u tegen betaling kunt gebruiken. Bovendien is er een serre, een ski- en schoenenruimte alsmede gratis parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid). De parkeergarage kan tegen betaling worden gebruikt (volgens beschikbaarheid).

In het ca. 120 mē grote wellnessgedeelte (incl., ma. - za. 16 - 20 uur, openingstijden onder voorbehoud) met Finse sauna, sauna met kachel, infraroodsauna, zoutwater-aroma-rozenkwarts-stoombad, belevenisdouches met tropische douche, ijsregen en mint-neveldouche en rustruimtes met waterbedden kunt u heerlijk ontspannen. U ontvangt bovendien een wellnesstas met saunahanddoek, badjas en slippers op de kamer. De fitnessruimte met technogym-apparaten kunt u gratis gebruiken. Massages en een solarium kunt u tegen betaling boeken.

  • € 699,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Wohlfuhl Hotel Garni Robert, Hotel voor  personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.