Vliegen op

Het vliegtuig is de snelste manier om in Mayrhofen te komen. En waarschijnlijk is het goedkoper dan je verwacht. Om met het vliegtuig naar Mayrhofen te reizen kun je het beste vliegen op luchthaven . Vanaf daar is het nog een klein stukje rijden naar Mayrhofen. Dit kun je afleggen met de taxi, een huurauto, maar ook met een shuttlebus of de trein.

Als je een auto wilt huren, dit kan je zelfs al in Nederland regelen.vliegtuig naar MayrhofenHotel of appartement Mayrhofen zoeken

Hieronder staat een tool die u helpt om snel een goed, goedkoop appartement, hotel of pension te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de datums van de wintersport in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan en klik op zoeken Je krijgt dan direct een lijst met beschikbare accomodaties te zien. Eenvoudiger kan niet.

Accomodatie Mayrhofen zoekenSkigebied Mayrhofen

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Mayrhofen. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Tirol. Wist je dat je skipas ook geldig is in Gerlos en Hochfugen-Kaltenbach?

Ook leuk: Finkenberg, Hippach & Tux

Als je wilt wintersporten in Mayrhofen, maar moeite hebt met het vinden van geschikte accomodatie, of zoek je een wat rustigere en goedkopere omgeving? Kijk dan eens naar de dorpen: Finkenberg, Tux en Hippach. Ze liggen ook in het Zillertal en bieden dezelfde ski- en snowboardmogelijkheden, maar zijn totaal andere dorpjes.

Mayrhofen vvv

Dursterstraße 225
A-6290 Mayrhofen
Tel: +43 (0) 5285 6760
Fax: +43 (0) 5285 6760-33
Info@mayrhofen-hintertux.com

Mayrhofen wordt heeft een gemiddelde score van 8.1 (174 stemmers)

Update:

Oostenrijk - top 5 bestemming wereldwijd

Oostenrijk investeerd op dit moment heel erg in het onder de aandacht brengen van haar Toeristische hotspots. Logisch natuurlijk het land heeft zowel 's zomers als in de winter alles te bieden wat je aan een leuke vakantie kunt wensen. Via de links hieronder willen we graag drie mogelijke bestemmingen onder de aandacht brengen.

Skigebied Soll vakantiehuizen Kappl