Vakantiehuis Mayrhofen. Overzicht van alle beschikbare vakantiehuizen en chalets in Mayrhofen. Informatie en tips voor het zoeken en boeken van je ideale chalet of vakantiehuis! Vakantiehuis Mayrhofen. Overzicht van alle beschikbare vakantiehuizen en chalets in Mayrhofen. Informatie en tips voor het zoeken en boeken van je ideale chalet of vakantiehuis!

SNEL ZOEKEN

Vakantiehuis Mayrhofen

Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Het biedt je lekker veel privacy en ruimte. De chalets liggen vaak aan de rand van het dorp en bieden een "totalerlebnis". Het lijkt net of je in Oostenrijk woont Leuk, Leuk, Leuk dus!

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Mayrhofen.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Mayrhofen verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Mayrhofen huren.

 • chalet Mayrhofen - Chalet Schnee

  Chalet Schnee

  chalet in Mayrhofen (4-sterren)
  Aan de rand van het bruisende centrum van Mayrhofen vind u het luxe Chalet Schnee. Dit in 2009 nieuw gebouwde chalet is zeer modern ingericht en voorzien van een zonnig balkon of terras en allerlei luxe faciliteiten. Hier kunt u genieten van een luxe wintersportvakantie! ...lees verder

  Meer informatie vanaf 305,00 EURO
 • chalet Mayrhofen - Chalet Landhaus Daringer

  Chalet Landhaus Daringer

  chalet in Mayrhofen (3-sterren)
  Het Landhaus Daringer ligt in Mayrhofen op ca. 10 minuten lopen van het gezellige centrum. Het chalet is verdeeld over drie verdiepingen met op iedere verdieping een appartement. Verder is er een centrale keuken en woonkamer.

  Bij voldoende sneeuw is het mogelijk om naar de Ahornbahn te skien (ca. 400 meter geen piste en niet voor ...lees verder

  Meer informatie Max. 16 personen vanaf 2260,00 EURO
 • chalet Mayrhofen - Chalet Forsthaus Daringer

  Chalet Forsthaus Daringer

  chalet in Mayrhofen (3-sterren)
  Deze houthakkerswoning dateert uit het jaar 1746 en is in het jaar 2007 geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht. Het huis heeft 3 verdiepingen en is uit hout opgetrokken. Voor het chalet is er een ruime tuin met "tuinhuisje" met stube houtkachel en grill waar je gezellige avonden kunt doorbrengen.

  Het centrum van Mayrhofen met dive ...lees verder

  Meer informatie Max. 17 personen vanaf 2585,00 EURO
 • chalet Mayrhofen - Chalet Josef Speckbacher

  Chalet Josef Speckbacher

  chalet in Mayrhofen (3-sterren)
  Dit nieuwe chalet met infraroodcabine is gezellig ingericht met massief houten meubelen. Het chalet is gebouwd in 2005 en bevindt zich vlakbij de Andreas Hofer chalets. Het centrum van Mayrhofen met diverse winkels bars en restaurants is gelegen op ca. 10 minuten lopen. Het is ook mogelijk om binnen 5 minuten naar de dichtstbijzijnde bush ...lees verder

  Meer informatie Max. 5 personen vanaf 1005,00 EURO
 • chalet Mayrhofen - Chalet Hubertushutte

  Chalet Hubertushutte

  chalet in Mayrhofen (3-sterren)
  Chalet Hubertushutte heeft een rustige ligging in het populaire dorp Mayrhofen en biedt een mooi uitzicht over het dorp. Vanaf 500 meter van het chalet kan je op je ski's naar de Ahorn. De cabinelift naar het skigebied Ahorn en de cabinelift naar het skigebied Penken liggen beide op ca. 1 km afstand van het chalet. De skischool en kindero ...lees verder

  Meer informatie Max. 7 personen vanaf 1235,00 EURO


Beschikbaar vakantiehuis in Mayrhofen zoeken op datum

Via Tiscover kan je gemakkelijk een beschikbaar vakantiehuis of chalet in Mayrhofen zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Mayrhofen invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare vakantiehuizen in deze periode in Mayrhofen.