De actuele sneeuwhoogte in Mayrhofen. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Mayrhofen. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Mayrhofen. De actuele sneeuwhoogte in Mayrhofen. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Mayrhofen. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Mayrhofen.

Sneeuwhoogte Mayrhofen

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Mayrhofen weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Mayrhofen. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.
Actuele sneeuwhoogte in Mayrhofen

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Mayrhofen en de historische sneeuwhoogte in Mayrhofen actuele en historische sneeuwhoogte Mayrhofen
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Mayrhofen op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Mayrhofen in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Mayrhofen van vorig jaar weer.

Verwachte sneeuwval in Mayrhofen

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week. Zo weet je vooraf of je skibril mee op wintersport moet, of dat je die thuis kan laten.

Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.