Bekijk vrije appartementen, pensions en hotels in Mayrhofen tijdens de kerstvakantie (oud en nieuw) 2016-2017 Bekijk vrije appartementen, pensions en hotels in Mayrhofen tijdens de kerstvakantie (oud en nieuw) 2016-2017
Booking.com

Kerstvakantie 2016-2017 in Mayrhofen

Dit jaar zijn de data voor de kerstvakantie 2016-2017 vastgesteld op 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017. Het is echter aan scholen toegestaan om hiervan af te wijken. Het zal in deze periode niet mee vallen om een appartement of een hotel in Mayrhofen te vinden.


Kerstvakantie in Mayrhofen.

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in Mayrhofen. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in Mayrhofen. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in Mayrhofen vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in Mayrhofen gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in Mayrhofen wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in Mayrhofen.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in Mayrhofen. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in Mayrhofen er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in Mayrhofen. Op 1 januari zijn de skiliften in Mayrhofen gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.

Appartement of hotel in Mayrhofen ttijdens de kerstvakantie

Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Mayrhofen zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Mayrhofen invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels, appartement en pensions.

Accomodatie zoeken?

Hieronder staan een aantal in Mayrhofen.