Appartement Tux / Hintertux - overzicht, tips en goede informatie. Volledig en onfhankelijk overzicht van de beste APPARTEMENTEN in Tux / Hntertux. Appartement Tux / Hintertux - overzicht, tips en goede informatie. Volledig en onfhankelijk overzicht van de beste APPARTEMENTEN in Tux / Hntertux.
Booking.com

Appartement Tux / Hintertux boeken via een reisorganisatie

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Tux. De zijn te boeken via Nederlandse reisorganisaties.

  • Appartement Tux - Tux

    Tux

    Appartement in Tux (3-sterren)
    Juns im Tuxertal, 12 km van Mayrhofen: Een huis van deze grootte en deze standaard als appartement is een absolute zeldzaamheid in het Tuxertal. Groot, mooi, gezellig huis Tux , van 3 verdiepingen. 4 km van het centrum van Hintertux, 12 km van het centrum van Mayrhofen, 1.5 km van het skigebied. Voor alleengebruik: tuin. Tuinmeubelen. In het huis: bergruim ...lees verder

    Meer informatie vanaf 1691,0 EURO

Appartementen Tux / Hintertux zoeken en boeken

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van appartementen in Tux. Via Tiscover kan je op eenvoudige wijze een appartement in Tux boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare appartementen in deze periode. Op deze manier boek je direct bij de aanbieder van het appartement. Vaak zijn dit particulieren. Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Tux.

Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije appartementen in Tux!