Uitgebreide informatie over Pension Pension Gerda Kroll in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Pension Pension Gerda Kroll in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Pension Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen

Pension Gerda Kroll Mayrhofen

pension in Mayrhofen

 Gemoedelijk! Dat is een van de kenmerken die past bij Pension Gerda Kroll. U kunt lopend naar het gezellige centrum van Mayrhofen om daar te genieten van een heerlijk drankje op een zonnig terras. Ook de Penkenbahn is dicht bij het pension.

  • € 445,00
  • 2-sterren pension
  • personen
Pension Gerda Kroll, pension voor  personen in Mayrhofen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Bizztravel) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer pension Mayrhofen

Pension Gerda Kroll

Pension Gerda Kroll
vanaf 445,00 EURO
Bekijk pension

Pension Brigitte Geisler

Pension Brigitte Geisler
vanaf 475,00 EURO
Bekijk pension

Gastehaus Larchenheim

Gastehaus Larchenheim
vanaf 425,79 EURO
Bekijk pension

Brugger Dorfl

Brugger Dorfl
vanaf 205,00 EURO
Bekijk pension

Haus Fischer

Haus Fischer
vanaf 355,00 EURO
Bekijk pension


Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.