Uitgebreide informatie over Pension Landhaus zum Griena in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Pension Landhaus zum Griena in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Pension Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen

Landhaus zum Griena Mayrhofen

Pension in Mayrhofen

Zeer central gelegen in Mayrhofen: op slechts 200 meter van de skilift en van het bruisende centrum ligt Landhaus zum Griena. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van een eigen badkamer en balkon met uitzicht op de omgeving. Met de gondel &bars, restaurants op loopafstand is dit een absolute aanrader om te verblijven!

  • € 609,00
  • 3-sterren Pension
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Pension Mayrhofen

Gasthof Hochsteg

Gasthof Hochsteg
vanaf 579,00 EURO
Bekijk Pension

Landhaus zum Griena

Landhaus zum Griena
vanaf 609,00 EURO
Bekijk Pension

Mannis Sporthotel

Mannis Sporthotel
vanaf 1029,00 EURO
Bekijk Pension

Pension Kofler

Pension Kofler
vanaf 445,00 EURO
Bekijk Pension

Pension Brigitte Geisler

Pension Brigitte Geisler
vanaf 489,00 EURO
Bekijk Pension


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.