Uitgebreide informatie over Pension Gasthof Hochsteg in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Pension Gasthof Hochsteg in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Pension Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Mayrhofen

Gasthof Hochsteg Mayrhofen

Pension in Mayrhofen

Op een prachtige, rustige locatie tussen Mayrhofen en Finkenberg ligt het authentieke Gasthof Hochsteg. Deze voormalige herberg is zeer gemutlich ingericht en biedt je een unieke plek om te verblijven in de populaire wintersportplaats Mayrhofen. De skibus die je in een paar minuten naar de gondel in Finkenberg of Mayrhofen brengt, stopt op slechts 50 meter afstand en rijdt iedere 30 minuten.

Alle kamers in dit karakteristieke gasthof zijn eenvoudig, maar charmant ingerichte en voorzien van een eigen badkamer.

Tussen 15.00 en 16.00 staat er koffie met koek of gebak voor je klaar of kun je genieten van een lekker biertje of een glas wijn. Zin in wat ontspanning? Na een dag op de piste kun je de boel weer in balans brengen in de sauna van Gasthof Hochsteg.

Het informele en gezellig ingerichte restaurant serveert iedere avond de lekkerste gerechten: van pasta di mamma en delicatessen uit de omgeving tot internationale klassiekers.

  • € 579,00
  • 3-sterren Pension
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Pension Mayrhofen

Gasthof Hochsteg

Gasthof Hochsteg
vanaf 579,00 EURO
Bekijk Pension

Landhaus zum Griena

Landhaus zum Griena
vanaf 609,00 EURO
Bekijk Pension

Mannis Sporthotel

Mannis Sporthotel
vanaf 1029,00 EURO
Bekijk Pension

Pension Kofler

Pension Kofler
vanaf 445,00 EURO
Bekijk Pension

Pension Brigitte Geisler

Pension Brigitte Geisler
vanaf 489,00 EURO
Bekijk Pension


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.