Uitgebreide informatie over Hotel Edenlehen in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Hotel Edenlehen in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Hotel Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Mayrhofen

Edenlehen Mayrhofen

Hotel in Mayrhofen

Winterwonderland - Wie het hoge voorzieningenniveau van Mayrhofen waardeert en toch op een rustige locatie wil verblijven, kan rekenen op een top wintersportvakantie bij Hotel Edenlehen. Hier komt het beste dat Oostenrijk te bieden heeft samen: een sprookjesachtig wit berglandschap, sportief plezier, een sauna, een zwembad en goed eten en drinken. Mayrhofen is met recht een populaire ski bestemming. Met rondom meer dan 200 km aan pistes op een hoogte van 630 tot 2500 meter. De condities zijn goed en de afdalingen gevarieerd. En voor wie de zon graag ziet op wintersport: factor 50 inpakken, want de pistes liggen op het zuiden. Heb je een hond die graag met zijn pootjes in de sneeuw staat? Ook dan is hotel Edenlehen goed nieuws. Op aanvraag, mag hij mee!

  • € 857,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Edenlehen, Hotel voor  personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Mayrhofen

Hotel & Gasthof Perauer

Hotel & Gasthof Perauer
vanaf 829,00 EURO
Bekijk Hotel

Alpendomizil Neuhaus

Alpendomizil Neuhaus
vanaf 1130,00 EURO
Bekijk Hotel

Aparthotel Therese

Aparthotel Therese
vanaf 339,00 EURO
Bekijk Hotel

Edenlehen

Edenlehen
vanaf 857,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Garni Robert

Hotel Garni Robert
vanaf 619,00 EURO
Bekijk Hotel


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.