Uitgebreide informatie over Appartement Haus Amor in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement Haus Amor in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

Haus Amor Mayrhofen

Appartement in Mayrhofen

Op een toplocatie, midden in het centrum van Mayrhofen liggen de gezellige appartementen van Haus Amor. Door de centrale ligging is dit kleinschalige complex ideaal voor wintersporters die - behalve om te skien - ook naar Mayrhofen komen voor de gemutlichkeit van de apres-ski en het uitgaansleven. De appartementen zijn eenvoudig, maar heel gezellig ingericht en voorzien van een compleet ingerichte keuken en nette slaapkamers. Bovendien hebben de appartementen een balkon met prachtig uitzicht op het centrum en de omliggende Zillertaler Alpen.

Op steenworp afstand van Haus Amor liggen zowel de Ahornbahn als de Penkenbahn. Na het skien, kun je je uitleven in een van de gezellige apres-ski bars in het centrum om daarna een hapje te eten in je eigen appartement of in een van de restaurants in het centrum. Zin om echt los te gaan? In de populaire bars en clubs van Mayrhofen gaat het helemaal los.

  • € 459
  • 3-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Mayrhofen

Appartementen Bergland

Appartementen Bergland
vanaf 485,00 EURO
Bekijk Appartement

Haus Amor

Haus Amor
vanaf 459 EURO
Bekijk Appartement

Alpen Appartement

Alpen Appartement
vanaf 409 EURO
Bekijk Appartement

Brugger Dorfl

Brugger Dorfl
vanaf 329 EURO
Bekijk Appartement

Burtscher

Burtscher
vanaf 384 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.