Uitgebreide informatie over Appartement Burtscher in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement Burtscher in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

Burtscher Mayrhofen

Appartement in Mayrhofen

De comfortabele appartementen van Appartementen Burtscher liggen zeer centraal in Mayrhofen. Zowel het centrum als de Penkenbahn liggen op 300 meter afstand. De appartementen zijn ruim en huiselijk ingericht en beschikken over een balkon of terras met uitzicht op de prachtige omgeving. In de directe omgeving vind je verschillende leuke winkels en een supermarkt, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Bij de eigenaar kun je lekkere verse broodjes bestellen, zodat je iedere morgen kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

Na een heerlijke dag op de piste nog even een paar winkeltjes bekijken in de hoofdstraat, een warme chocolademelk of gluhwein op een terras in de zon of toch even een gezellige bar induiken: in het centrum van Mayrhofen is genoeg te beleven!

  • € 384
  • 3-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Mayrhofen

Appartementen Bergland

Appartementen Bergland
vanaf 485,00 EURO
Bekijk Appartement

Haus Amor

Haus Amor
vanaf 459 EURO
Bekijk Appartement

Alpen Appartement

Alpen Appartement
vanaf 409 EURO
Bekijk Appartement

Brugger Dorfl

Brugger Dorfl
vanaf 329 EURO
Bekijk Appartement

Burtscher

Burtscher
vanaf 384 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.