Uitgebreide informatie over Appartement Appartementen Bergland in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement Appartementen Bergland in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

Appartementen Bergland Mayrhofen

Appartement in Mayrhofen

  • kleinschalig complex
  • centraal gelegen
  • in de buurt van winkels

De Appartementen Bergland zijn een prima vakantieadres. Het is een kleinschalig complex in het centrum van het levendige Mayrhofen met winkels en restaurantjes.

Lekker eten en drinken kun je uitgebreid in Mayrhofen zelf.

Voor de wintersporter is de ligging uitstekend: de Penkenbahnlift vindt hij op 500 m en de Ahorn-cabinelift op 800 m. Een langlaufloipe ligt gespoord in de buurt en de skibushalte is slechts 100 m bij het complex vandaan.

Mayrhofen staat bekend om zijn bruisende apres-ski. Bovendien is het skigebied rondom het dorp erg overzichtelijk, waardoor het een geschikte bestemming is voor gezinnen met kinderen. De pistes zijn zonnig, waardoor je meestal heerlijk in het zonnetje kan skien.


Accommodatiecode: 75518

  • € 485,00
  • -sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Mayrhofen

Appartementen Bergland

Appartementen Bergland
vanaf 485,00 EURO
Bekijk Appartement

Haus Amor

Haus Amor
vanaf 459 EURO
Bekijk Appartement

Alpen Appartement

Alpen Appartement
vanaf 409 EURO
Bekijk Appartement

Brugger Dorfl

Brugger Dorfl
vanaf 329 EURO
Bekijk Appartement

Burtscher

Burtscher
vanaf 384 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.