Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Domizil Zillertal in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Domizil Zillertal in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

Appartement Domizil Zillertal Mayrhofen

Appartement in Mayrhofen

Voor een ontspannen vakantie in Mayrhofen kun je kiezen voor Appartementen Domizil Zillertal. Deze ruime appartementen liggen namelijk op een rustige plek. Maar naar het centrum, de supermarkt en de Ahorn- en Penkengondels loop je in maar ongeveer 5 minuten. De appartementen zijn sfeervol ingericht en beschikken allemaal over een gezellige woonkamer, volledig uitgeruste keuken en een moderne badkamer.

Na een dag skien in het uitgebreide skigebied kun je een van de apres-ski bars in het centrum induiken, inkopen doen of een zonnig terras. Geen zin om te koken? Op loopafstand vind je een aantal gezellige restaurants, waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd.

  • € 469,00
  • 3,5-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Mayrhofen

Haus Amor

Haus Amor
vanaf 419,00 EURO
Bekijk Appartement

Alpen Appartement

Alpen Appartement
vanaf 409,00 EURO
Bekijk Appartement

Brugger Dorfl

Brugger Dorfl
vanaf 315,00 EURO
Bekijk Appartement

Burtscher

Burtscher
vanaf 364,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Domizil Zillertal

Appartement Domizil Zillertal
vanaf 469,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.