Uitgebreide informatie over Appartement App  Partoll in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement App Partoll in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

App Partoll Mayrhofen

appartement in Mayrhofen

Midden in het centrum van Mayrhofen ligt het mooie appartementencomplex Partoll. Met de skiliften winkels bars en restaurants op loopafstand kun je hier genieten van een geweldige wintersportvakantie. De appartementen zijn luxe en modern ingericht en beschikken allemaal over een compleet ingerichte keuken en een gezellige woonkamer met flatscreen.

Na een mooie dag skien in het uitgebreide gebied kun je je lol op in de langgerekte barstreet van Mayrhofen. In de populaire bars gaat het tot laat los. Honger gekregen van al het gefeest? In de vele restaurants van dit bruisende skidorp kun je terecht voor een gezellig diner. Of je nu houdt van de Tiroler keuken pizza pasta fastfood of zin hebt om juist uitgebreid te dineren: alles is mogelijk in Mayrhofen. 

  • € 409,00
  • 4-sterren appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer appartement Mayrhofen

App Partoll

App  Partoll
vanaf 409,00 EURO
Bekijk appartement

App Amelie

App  Amelie
vanaf 369,00 EURO
Bekijk appartement

App Hochmuth

App  Hochmuth
vanaf 419,00 EURO
Bekijk appartement

Alpenchalets Brugger

Alpenchalets Brugger
vanaf 199,00 EURO
Bekijk appartement

Chalet-Hollenzen

Chalet-Hollenzen
vanaf 333,00 EURO
Bekijk appartement


Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.