Uitgebreide informatie over Appartement App  Hochmuth in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement App Hochmuth in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

App Hochmuth Mayrhofen

appartement in Mayrhofen

Rustig gelegen maar toch op korte loopafstand van het centrum van Mayrhofen vind je het ruime appartement Hochmuth. Dit moderne appartement is comfortabel ingericht en voorzien van een mooie compleet uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer. Bovendien is het appartement voorzien van een heerlijk terras met uitzicht op de omliggende Zillertaler Alpen. De skilift ligt op 800 meter van Appartement Hochmuth maar op slechts 200 meter afstand stopt de skibus die je in een paar minuten ernaar toe brengt.

Na het skien kun je je uitleven in van de gezellige apres-ski bars in het centrum om daarna een lekkere maaltijd te bereiden in je eigen appartement maar je kunt natuurlijk ook een van de gezelllig restaurants in het centrum uitproberen.

  • € 419,00
  • 3-sterren appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer appartement Mayrhofen

App Partoll

App  Partoll
vanaf 409,00 EURO
Bekijk appartement

App Amelie

App  Amelie
vanaf 369,00 EURO
Bekijk appartement

App Hochmuth

App  Hochmuth
vanaf 419,00 EURO
Bekijk appartement

Alpenchalets Brugger

Alpenchalets Brugger
vanaf 199,00 EURO
Bekijk appartement

Chalet-Hollenzen

Chalet-Hollenzen
vanaf 333,00 EURO
Bekijk appartement


Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.