Uitgebreide informatie over Appartement Apart Bianca in Mayrhofen. Appartement voor 6 personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement Apart Bianca in Mayrhofen. Appartement voor 6 personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

Apart Bianca Mayrhofen

Appartement in Mayrhofen

Het in 2018 nieuw ingerichte appartement Bianca ligt op slechts 3 km van Mayrhofen in de wijk Eckartau. Het appartement is rustig gelegen en heeft een fantatisch uitzicht op de Zillertaler Alpen. Het luxueuze appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een grote woonkamer met eethoek en een zonnig terras, perfect ingerichte open keuken en twee slaapkamers met moderne boxspringbedden, badkamer met douche en een apart toilet. In de winter kunt u vanaf de nabijgelegen bushalte gratis de skibus naar Mayrhofen of de nabijgelegen kabelbaan Horbergbahn nemen.

  • € 1258,04
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen
Apart Bianca, Appartement voor 6 personen in Mayrhofen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Mayrhofen

Garni Gluck auf

Garni Gluck auf
vanaf 935,00 EURO
Bekijk Appartement

Rosa

Rosa
vanaf 571 EURO
Bekijk Appartement

Martina

Martina
vanaf 411 EURO
Bekijk Appartement

Apart Bianca

Apart Bianca
vanaf 1258,04 EURO
Bekijk Appartement

Dora

Dora
vanaf 409 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.