Uitgebreide informatie over Appartement Alpenchalets Brugger in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement Alpenchalets Brugger in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

Alpenchalets Brugger Mayrhofen

appartement in Mayrhofen

Aan de rand van het centrum van Mayrhofen vind je de gezellige Alpenchalets Brugger. Dit gezellige vakantiedorp ligt precies tussen de Penkenbahn en de Ahornbahn in en op slechts 300 meter van het levendige centrum van Mayrhofen.

De mooie chalets zijn in de warme typische alpine sfeer ingericht waardoor je je meteen thuis zult voelen. Zeer geschikt voor een heerlijke wintersportvakantie met een groep vrienden of hele familie! De luxe type chalets beschikken zelfs over een eigen prive sauna. Heerlijke verse broodjes voor het ontbijt kun je gemakkelijk bestellen bij de receptie zodat deze de volgende ochtend aan de deur van je chalet worden gehangen. Daarnaast vind je In de directe omgeving verschillende winkels en een supermarkt waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

Aan het einde van de dag na een heerlijke dag op de piste kun je heerlijk bijkomen in de gezellige woonkamer van je chalet en genieten van een lekker drankje. Maar je kunt natuurlijk ook de bruisende apres-ski van Mayrhofen gaan ontdekken. In de compleet uitgeruste keuken kun je je helemaal uitleven om een waanzinnige maaltijd op tafel te zetten. Een dag geen zin om te koken? In het centrum zijn voldoende leuke restaurants te vinden waar je de lekkerste Tiroolse specialiteiten kunt proeven.

  • € 199,00
  • 4-sterren appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer appartement Mayrhofen

App Partoll

App  Partoll
vanaf 409,00 EURO
Bekijk appartement

App Amelie

App  Amelie
vanaf 369,00 EURO
Bekijk appartement

App Hochmuth

App  Hochmuth
vanaf 419,00 EURO
Bekijk appartement

Alpenchalets Brugger

Alpenchalets Brugger
vanaf 199,00 EURO
Bekijk appartement

Chalet-Hollenzen

Chalet-Hollenzen
vanaf 333,00 EURO
Bekijk appartement


Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.