Uitgebreide informatie over Appartement Alpen Appartement in Mayrhofen. Appartement voor  personen in Mayrhofen Uitgebreide informatie over Appartement Alpen Appartement in Mayrhofen. Appartement voor personen in Mayrhofen
Appartement Mayrhofen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mayrhofen

Alpen Appartement Mayrhofen

Appartement in Mayrhofen

Rustig gelegen, maar toch op korte loopafstand van het centrum van Mayrhofen vind je het ruime Alpen Appartement. Dit moderne appartement wordt deze zomer gerenoveerd en comfortabel ingericht en voorzien van een mooie compleet uitgeruste keuken en een sfeervolle woonkamer. De Penkenbahn ligt op 850 meter, maar op slechts 100 meter afstand stopt de skibus die je in een paar minuten ernaar toe brengt.

  • € 409
  • 3-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Mayrhofen

Appartementen Bergland

Appartementen Bergland
vanaf 485,00 EURO
Bekijk Appartement

Haus Amor

Haus Amor
vanaf 459 EURO
Bekijk Appartement

Alpen Appartement

Alpen Appartement
vanaf 409 EURO
Bekijk Appartement

Brugger Dorfl

Brugger Dorfl
vanaf 329 EURO
Bekijk Appartement

Burtscher

Burtscher
vanaf 384 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Accomodatie in het Zilleral

Mayrhofen is een erg populaire wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.